Slimme aandelen

Slimme Aandelen.nl is een concept van professionele vermogensbeheerders uit Luxemburg en Wimer BV. Op deze financiële website wordt iedere maand een nieuw bedrijf besproken dat op het moment van publicatie actief wordt verhandeld door onze vermogensbeheerders. Abonnees van Slimme Aandelen.nl kunnen op deze manier een eigen beleggingsportefeuille samenstellen die overeenkomt met die van professionele beleggers. Het is dan ook een buitenkans voor zowel beginnende beleggers als geroutineerde 'beurstijgers' om voor een relatief laag bedrag van deze kennis en expertise te profiteren. Onze Slimme Aandelen voldoen allen aan de zogeheten value investing filosofie, en zijn bekende, gerespecteerde bedrijven die worden verhandeld op bekende internationale beurzen.

 

Waarom spreken we van Slimme Aandelen?

Simpel gezegd omdat wij het een slimme en doordachte zet vinden om in deze bedrijven te beleggen. Het gaat hier zonder uitzondering om gezonde bedrijven met een positieve cash flow, onmisbare producten en een ervaren management. Desondanks worden ze op de beurs sterk ondergewaardeerd. De potentie voor een koersstijging is bij deze aandelen bijzonder hoog en onze Slimme Aandelen noteren binnen 18 maanden doorgaans een stijging van 30% - 50%. Bij onze keuze van Slimme Aandelen worden bubble gevoelige sectoren als computer high tech en internet vermeden. Geheel in lijn met de value investing filosofie verkiezen wij bedrijven die actief zijn in producerende en dienstverlenende sectoren zoals de auto-industrie, luchtvaart, olie & gas, chemie, speelgoed, glasfabricage, IT, audio, landbouw en beveiliging.

Om een idee te krijgen van de soort bedrijven waarin wij beleggen en hoe ze binnen 18 - 24 maanden hebben gepresteerd, kunt u kijkje nemen onder de knop "PORTFOLIO".