Geen login-gegevens ontvangen

Geachte heer/mevrouw,

Afhankelijk van uw betaalwijze, kan het tot 3 werkdagen duren voordat wij u de login gegevens toezenden.

Indien u middels iDEAL, Visa, Mastercard of American Express betaald hebt, krijgt u de login gegevens direct toegestuurd. Hebt u gekozen voor de SEPA incasso machtiging, duurt het gemiddeld 2 werkdagen. Een overschrijving duurt gemiddeld 3 werkdagen.

Let op: uw wachtwoord is hoofdletter gevoelig!!!

Controleer of onze mails niet per ongeluk in de spam terecht zijn gekomen.

Indien het u niet lukt om met de login gegevens in te loggen, adviseren wij u om uw pc te herstarten of het een keer op een andere pc te proberen. Wellicht dat er een instelling op deze pc niet goed staat.

Met al uw vragen kunt u via 'contact' bij ons terecht.

Met vriendelijke groet,

Klantenservice
Slimme Aandelen.nl