Gratis portefeuille check bij uw abonnement

 

Veel doe-het-zelf beleggers en/of beleggers bij een grootbank hebben vaak hun twijfels over hun portefeuille. Wij bieden onze abonnees, zowel particulieren als de zakelijke markt (pensioen bv's, accountants, fiscalisten of financialplanners etc.) een laagdrempelige mogelijkheid om hun vragen gratis voor te leggen aan onze vermogensbeheerders. Een mooie kans om advies van een deskundige in te winnen zonder dat de meter direct begint te lopen.

 

Abonnees kunnen iedere maandag van 15.30 tot 17.30 uur voor een gratis spreekuur terecht op ons kantoor te Maastricht. Voor onze andere kantoren in Middelharnis, Etten-Leur, Oosterbeek of in Lanaken (België) verzoeken wij u eerst contact op te nemen.

 

Afhankelijk van de interesse en de locaties van de aanmeldingen, zullen we in de toekomst eveneens data  inplannen voor een bezoek aan verschillende steden binnen Nederland.

 

Voor het spreekuur te Maastricht hoeft u van tevoren geen afspraak te maken. Wilt u zeker zijn dat u uw vraag kunt voorleggen aan ons, dan kunt u ons ook eerst een mail sturen:

 info@vimcolux.com

 

De vermogensbeheerder beziet of in het gesprek uw vraag direct beantwoord kan worden.

 

Wanneer geen directe beantwoording van uw vraag mogelijk is, kan een verwijzing plaatsvinden of een vervolgafspraak gemaakt worden buiten het spreekuur om.

 

Bij het maken van een vervolgafspraak zal de vermogensbeheerder de financiële kant daarvan met u bespreken.

 

Maar ook wanneer u vrijblijvend informatie wilt hebben over de dienstverlening nodigen wij u van harte uit om een keer binnen te lopen.

 

Voor meer informatie neem contact op met:

Vimco Luxembourg

Tel: +352 26 25 99 05 of per mail info@vimcolux.com

 

Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten!