Valeo en Safran werken aan de toekomst RSS Feed

30-03-2015

Ruim 18 maanden nadat Valeo en Safran een samenwerkingscontract hebben afsloten, maakten beide partijen afgelopen week hun plannen bekend met betrekking tot de ontwikkeling van innovaties. Daarbij staat een zelf rijdende auto, Drive4U, centraal. Deze auto bestaat uit een combinatie van technologie vanuit de automotive en de luchtvaartindustrie. De samenwerking moet leiden naar de auto van de toekomst.

valeo

In een recordtijd zijn beide bedrijven asmen innovaties aan het ontwikkelen op vier gebieden (innovaties). Valeo S.A. ontwikkelt, produceert en distribueert innovatieve en hoogwaardige onderdelen voor de auto-industrie. Safran S.A. is juist als multinational actief in de luchtvaart, ruimtevaart en defensie.

In december 2010 brachten wij Valeo voor het eerst onder de aandacht. Toen stond de koers op € 44,-, inmiddels is de koers gestegen naar € 141,-.

valeo

Een jaar geleden brachten wij Safran nogmaals onder de aandacht. Safran stond toen op een koers van € 49 en is inmiddels verder opgeklommen naar € 65,-

safran-sa

Maurice Essers

Door: Maurice Essers | Vermogensbeheerder
Algemeen, Bedrijfsupdates, Maurice Essers

Deel dit bericht