ISS introduceert Pure Space servicepakket RSS Feed

17-06-2020

Het Deense ISS A/S (Kopenhagen: ISS) introduceerde onlangs hun nieuwe Pure Space servicepakket om in te spelen op een kantooromgeving in coronatijd. Nu steeds meer bedrijven de deuren weer langzaam openen leeft bij werkgevers en werknemers de vraag hoe veilig/schoon hun werkomgeving is. Het laat zich raden dat deze zorgen voor 's werelds grootste schoonmaakbedrijf een potentiële goudmijn kunnen zijn.

De feitelijke samenstelling van het Pure Space servicepakket is nog een beetje onduidelijk, maar in grote lijnen komt het erop neer dan ISS binnen een kantoor of bedrijfspand nauwkeurig onderzoekt welke oppervlakten (deuren, ramen, wc pot, meubilair, etc.) het meest worden aangeraakt/gebruikt. Deze worden dan met extra aandacht gereinigd en vervolgens mbv. ATP technologie gecontroleert of ze ook werkelijk virusvrij zijn. Omdat ISS wereldwijd actief is kunnen ze een werkgever garanderen dat alle kantoren binnen het bedrijf met dezelfde aandacht worden gereinigd. Dit geeft weer extra vertrouwen aan werknemers en klanten.

ISS A/S is één van ’s werelds grootste facilitaire dienstverleners. Het bedrijf begon als leverancier van beveiligingsdiensten, maar is inmiddels het grootste schoonmaakbedrijf ter wereld. Daarnaast is ISS actief op het vlak van facility management, property services (onderhoud van gebouwen), catering services, en support services (medewerkers voor receptie, call centers, postkamer, koeriersdiensten, etc). De clientèle bestaat uit vrijwel alle (onmisbare) facetten van onze samenleving: banken, IT bedrijven, datacenters, ziekenhuizen, laboratoria, restaurants, supermarkten, fabriekshallen, openbaar vervoer, warenhuizen, pretparken, etc.

ISS wordt momenteel aan de Deense beurs verhandeld voor DKK 123,40 per aandeel.

Door: Peter Havik | Beleggingsanalist
Algemeen, Peter Havik, SA

Deel dit bericht