Atos koopt Maven Wave RSS Feed

08-01-2020

Het Franse Atos SE (Paris: ATO) laat weten dat het bedrijf Maven Wave heeft aangekocht. Dit Amerikaanse consulting bedrijf levert digitale oplossingen voor grote bedrijven. Maven Wave telt 330 werknemers die in FY19 een omzet van USD 130 miljoen noteerden. Het bedrijf is een zogeheten Google Cloud Premier Partner met 8 Cloud Partner specialisaties en was in 2018 en 2019 een Google Cloud North America Services Partner Of The Year.

De aankoop van Maven Wave vergroot het Atos aanbod van digitale oplossingen met behulp van cloud-based applicaties en data analytica.

Atos SE, voorheen AtosOrigin, is de grootste dienstverlener in Europa op het gebied van IT consultancy, IT systeembeheer, outsourcing en het verwerken van online/offline betalingstransacties. Met het implementeren en optimaliseren van het informatiebeheer binnen uiteenlopende sectoren als gezondheidszorg, energie, strijdkrachten, educatie en telecommunicatie is het bedrijf nauw betrokken bij het verhogen van de omzet, winst en productiecapaciteit. Atos wordt momenteel voor EUR 77,- per aandeel verhandeld.

Peter Havik

Door: Peter Havik | Beleggingsanalist
Algemeen, Peter Havik, SA

Deel dit bericht