Arris International lanceert nieuw 802.11ax Access Point RSS Feed

19-07-2018

Ruckus Networks lanceerde onlangs z'n nieuwe Ruckus R730 802.11ax draadloze toegangspunt (AP) voor gebruik in zogeheten ultra high density wifi omgevingen zoals stations, stadions, scholen, etc. De R730 is als eerste AP gebruiksklaar voor IoT (internet of things) en LTE toepassingen, en zal worden geleverd met de Ruckus Ultra-High Density Technology Suite voor een naadloze samenwerking die voldoed aan alle WP3 beveiligingseisen en Wi-Fi™ Enhanced Open. Ruckus Networks is een dochterbedrijf van Arris International (Nasdaq: ARRS).

ABI Research voorspelt dat er tegen 2022 meer dan 35 miljard wifi apparaten per jaar zullen worden verscheept. En met de toename van 4K video streaming, virtual reality, live-stream gaming, etc, zal de vraag naar meer data en sneller dataverkeer blijven stijgen. Dankzij de expertise van Ruckus Networdks en apparatuur als de R730 blijft Arris International een belangrijke speler op het gebied van breedband systemen.  

Arris International is een baanbrekend bedrijf op het gebied van digitale TV, breedband data- transmissie, VOIP (voice over IP), en breedband/video gateway systemen, en werd de afgelopen jaren onderscheiden met maar liefst 20 Technical Emmy Awards. ARRS wordt momenteel voor USD 26,41 per aandeel.


Peter Havik

Door: Peter Havik | Beleggingsanalist
Algemeen, Beleggersnieuws, Peter Havik, SA

Deel dit bericht